Spreken is goud

Bookmark and Share

sprekenisgoedActeur Jan Decleir, zanger Arno Hintjens, VTM presentatrice Franceska Van Thielen, regisseurs Jan Verheyen en Erik Van Looy, actrice Antje De Boeck, astronaut Dirk Frimout, manager Jo Lernout en rector van de Ugent Paul van Cauwenberghe kruisten het levenspad van Gert Reunes. Deze ontmoetingen inspireerden Gert op weg naar vloeiend spreken.

Met een ongelooflijke wilskracht behaalt hij op 38-jarige leeftijd zijn diploma master in de logopedie en audiologie aan de Universiteit Gent, als eerste logopedist in België die niet alleen weet wat stotteren is maar het ook voelt. Gert heeft het zelf geleefd.

Nu is hij een succesvol stottertherapeut, die vol enthousiasme en engagement therapie geeft aan mensen met een stotterprobleem. 6 logopedistes maken deel uit van zijn anti-stotter team en werken zij aan een betere toekomst voor de mens die stottert.

Het boek SPREKEN IS GOUD is in eerste druk 3000 keer over de toonbank gegaan en mag een enorm succes genoemd worden qua verkoopcijfers voor een dergelijk onderwerp.

Momenteel zijn er nog 250 stuks te koop en wordt de winst integraal geschonken aan vzw Belangengroep stotterende mensen.

Dit boek kan je bestellen door een mailtje te sturen naar vzw.best@skynet.be

Met vermelding: Aankoop boek S.I.G. + naam + adres

 

Prijs: €18 + €3 verzendkosten.

 

GertReunes.be © 2013